Iskoláknak

Iskolai csoportok számára ajánlott foglalkozásainkon a résztvevők olyan modern technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a robottechnológia, a 3D nyomtatás, a kiterjesztett és virtuális valóság, vagy a SMART megoldások. A foglalkozás keretében kreatív feladatok során tehetik próbára magukat működő szerkezetek programozásában.

Ingyenes iskolai foglalkozásainkra várunk:

  • 1-12. évfolyamos osztályokat (max. 36 fő diák + 3 pedagógus)

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK
10.00-11.30 10.00-11.30 10.00-11.30 10.00-11.30
12.30-14:00 12.30-14:00 12.30-14:00
A járványügyi helyzetre való tekintettel látogatóink biztonsága érdekében
  • a Központ területén mindenki számára elérhető kézfertőtlenítő berendezéseket üzemeltünk be
  • naponta többször fertőtlenítő takarítást végzünk (az eszközeinket és a mosdóinkat kiemelt figyelemmel fertőtlenítjük)
MINDEN FOGLALKOZÁSRA ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!
Jelentkezni és érdeklődni telefonszám megadásával az info@edufun.hu e-mail címen,
vagy munkaidőben a +3670 440 4400 telefonszámon lehet.

HELYSZÍN: EDU&FUN Digitális Élményközpont (Új Hidegkuti Nándor Stadion)
1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.

ROBOTTECHNOLÓGIA

Pepper, Nao, Aibo, Sphero – csak néhány azok közül a robotok közül, amelyekkel találkozhatsz az Élményközpontban. A robotok ma már az életünk minden területén feltűnnek, legyen szó szórakoztatásról, vagy ipari megoldásokról.
Humanoid robotjainkkal beszélgethetsz is, a robotkarokat egyszerűen vezérelheted, és megtanulhatod nálunk robot szerkezetek építését és programozását is.

3D NYOMTATÁS

A prototípus mára már megkerülhetetlenné vált, az egészségügyben egyre jobban terjed a technológia alkalmazása, de már hidakat és házakat is nyomtatnak 3D nyomtatóval.
Gyere el hozzánk, és próbáld ki a tárgyalkotás különböző fázisait a tervezéstől a megvalósításig! Ismerd meg a 3D nyomtatók működését, és készíts magadnak egyedi tárgyat!

KITERJESZTETT ÉS VIRTUÁLIS VALÓSÁG (AR/VR)

A vizuális élmények kapcsán egészen új területek ezek: segítségükkel bejárhatóvá lesz az univerzum, a szobánkból megismerhető a Sixtusi kápolna, és a valóságos környezetünkbe alkothatunk virtuális tárgyakat.
Nálunk kipróbálhatod a Leap Motion technológiát! Készíthetünk együtt animációt greenboxban, vagy tervezhetsz virtuális berendezést az okos otthonunkba!

SMART MEGOLDÁSOK

Okos otthonunkban láthatsz ilyen megoldásokat működés közben, tapasztalhatod, hogyan képesek időt és energiát megtakarítani számunkra. Kipróbálhatod a robotporszívót, az okosizzót és az okosmérleget.

Európai Regionális Fejlesztési Alap